“Goede opvolging was een geschenk”

Veerle en Jürgen uit Dadizele kochten een alleenstaande woning uit het begin van de jaren ’80. Ze droomden van een grotere leefruimte en schakelden het Zinder team in voor een grondige verbouwing. De werken duurden in totaal 5 maanden en het gezin bleef al die tijd in het huis wonen.

 

Kunnen jullie iets meer vertellen over jullie verbouwproject?

“Onze voornaamste wens was om de leefruimte beneden uit te breiden en grondig te vernieuwen. We wilden meer ruimte en een moderner interieur. Uiteindelijk pakten we niet alleen de living aan, maar ook de keuken en kwam er een moderne uitbouw.”

Hoe leerden jullie Zinder kennen?

“We kwamen bij Zinder terecht via kennissen, die tevreden waren over de samenwerking met Zinder. Vooral hun goede planning en opvolging kwamen vaak naar boven. Ter inspiratie bekeken we fotomateriaal van projecten die Zinder al had gerealiseerd. Uiteindelijk gaf hun manier van werken de doorslag. Ook het feit dat Zinder alles van A tot Z kon coördineren, was voor ons een enorm pluspunt.”

Quote

Zinder wees ons op bepaalde premies waar we recht op hadden.

Hoe was jullie ervaring met Zinder?

“Het Zinder team was ons centrale aanspreekpunt voor het volledige project: van het uittekenen van het plan tot het indienen van de bouwaanvraag, de uitvoering van alle werken en zelfs het schilderwerk. Dat is een enorm gemak en heeft ervoor gezorgd dat de verbouwingen zo vlot zijn verlopen. Een geschenk, aangezien we al die tijd in ons huis zijn blijven wonen.”

 

“We hebben nooit het gevoel gehad dat Zinder een bepaalde stijl wilde opdringen. Ze luisterden vooral naar wat wij belangrijk vonden. Zo ging Bjorn met ons mee om de vloer uit te kiezen. En toen die niet tijdig geleverd kon worden, door Covid-19, ging hij proactief op zoek naar een oplossing via een andere leverancier. Hij tekende ook de keuken uit, volledig op maat van ons gezin en onze wensen. Daarnaast wees Zinder ons op bepaalde premies waar we recht op hadden, bezorgden ze de nodige attesten en formulieren, en hielpen ze ons waar nodig bij de aanvraag. Dat bespaarde ons heel wat opzoekingswerk.”

Quote

De verbouwingen verliepen erg vlot. Een geschenk, aangezien we al die tijd in ons huis zijn blijven wonen.

Hoe verliep de communicatie tijdens het project?

“Zeer vlot en transparant. Voor de afwerking bekeken we samen verschillende opties en was er een meerprijs voor bepaalde materialen, dan was Zinder daar altijd heel duidelijk over. Ook over de planning werden we altijd goed geïnformeerd. Aangezien we in ons huis bleven wonen, werden we bijvoorbeeld op tijd verwittigd als er bepaalde technieken waren die we niet konden gebruiken. En veranderde er last-minute iets, dan werden we meteen op de hoogte gebracht.”

 

Zouden jullie Zinder aanraden aan anderen en zoja, waarom?

“De kracht van Zinder is absoluut de vaste aannemers met wie ze werken, één voor één specialisten in hun vak, gecombineerd met een stipte opvolging en coördinatie. Er komt regelmatig iemand langs op de werf, de projectcoördinator is altijd bereikbaar en duikt er een probleem op, dan spelen ze kort op de bal en wordt er meteen naar een oplossing gezocht. Alles wordt in detail opgevolgd en gecontroleerd, tot bij de oplevering, en zelfs daarna. Zo hadden we na de werken problemen met de waterafvoer. We namen contact op en meteen werd een aannemer ter plaatse gestuurd om het euvel te verhelpen.”

Quote

Het feit dat Zinder alles van A tot Z coördineert, was voor ons een enorm pluspunt.

Tot slot, zijn jullie blij met het eindresultaat?

Heel erg blij! Van onze vloerverwarming bijvoorbeeld, een suggestie van Zinder, genieten we tijdens de koude maanden elke dag. We wonen hier erg graag.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.