Wat doet Zinder? Zinder geeft je ruimte!

Door te ontwerpen, te bouwen en in te richten.

Ruimte in de woning, omdat we bouwdromen vertalen in een aantrekkelijk en uitgepuurd ontwerp op maat, dat we bovendien realiseren met respect voor de afgesproken timing en het budget.

Ruimte in het hoofd, omdat u uw (ver-)bouw- en renovatieplannen kan realiseren zonder u het hoofd te breken over het ontwerp en de technische aspecten.

Ruimte in de agenda, omdat u geen tijd moet steken in het aansturen en opvolgen van de verschillende aannemers.

Omdat het mooi mag zijn

Hoe een ruimte mooi, praktisch en kostenefficiënt vormgeven? Hoe optimaal gebruikmaken van de lichtinval en de oriëntatie van de zon? Hoe een ruimte aankleden met meubels en verlichting om de juiste sfeer op te roepen?

Vanuit onze expertise als interieurontwerper en bouwcoördinator zijn wij in staat om op al uw vragen een gefundeerd antwoord te geven en oplossingen aan te reiken. We luisteren naar uw noden en wensen en denken creatief en praktisch met u mee. Daarna geven we uw project vorm aan onze tekentafel.

Alles-in-1-bouwbedrijf

Een bouwproject is vaak complex, maar Zinder maakt het voor u gemakkelijk. U hebt maar 1 aanspreekpunt nodig: Zinder. Van de eerste schets tot finale oplevering zijn wij uw steun en toeverlaat. Wij nemen alle aspecten van het bouwproject voor onze rekening. Denk aan de architect, de metselwerken, het schrijnwerk, de dakwerken, de elektriciteit en het sanitair. Ook maatmeubilair en schilderwerken komen aan bod. Bovendien regelen we alles qua keuringen en premies.

Wij werken met een selecte groep van partners met de juiste kennis en ingesteldheid. Stielmannen waarmee we al lang en succesvol samenwerken en waarop wij kunnen vertrouwen. We stellen de planning op en controleren de kwaliteitsvolle uitvoering van de werken. Ook de papierwinkel nemen we voor onze rekening en we bewaken de uitgaven.

Reken maar dat we er kort opzitten: 'We zinder voa joe'.

Hoeveel zal het kosten?

Bouwen, verbouwen of renoveren vraagt natuurlijk een investering, maar wij vinden het erg belangrijk dat er bij de aanvang duidelijkheid is over de kostprijs. Klopt u bij ons aan voor een uitbouw van uw woning, een grondige renovatie of een complete nieuwbouw inclusief totaalinrichting? Dat maakt voor ons geen verschil: Zinder haalt steeds het maximum uit het budget.

Dankzij ons totaaloverzicht, jarenlange kennis en ervaring waken wij over het budget zodat het project exact wordt opgeleverd zoals gepland binnen dat voorgestelde budget. Bovendien heeft u de vrijheid om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Sleutel-op-de-deur met afwerking op maat

Het ervaren team van Zinder levert maatwerkprojecten op binnen de afgesproken timing en budget. Leg dus gerust de uitvoering en opvolging van uw bouwproject in onze handen. Wij zetten er enthousiast onder schouders onder. 

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.