Een sterke tandem

Bjorn en Tom zijn de drijvende krachten achter Zinder. Ze zijn elk op hun eigen manier gebeten door de bouwmicrobe: Bjorn Vermander is interieurarchitect en Tom Ghyselen is bouwcoördinator. Een toevallige samenwerking op een werf bracht hen samen. Als snel zagen ze hun gezamenlijke meerwaarde in, want wanneer een dynamische interieurarchitect en een gedreven bouwcoördinator samen aan één verhaal werken, krijgt u een zinderend resultaat. 

Bovendien delen ze dezelfde visie op hoe een renovatie- of nieuwbouwproject tot een goed einde gebracht kan worden. Allebei vinden ze het van het allergrootste belang om de afgesproken planning en het vooropgestelde budget te respecteren. Er bestaat voor hen geen grotere voldoening dan een origineel ontwerp perfect op te leveren aan een tevreden klant.

Een sterk team

Zinder bestaat uit een team van ervaren en gemotiveerde medewerkers. Interieurarchitecten, projectcoördinatoren, calculatoren, administratieve krachten,… allemaal samen vormen ze het hart van Zinder. Hun kennis en ervaring gecombineerd met hun betrokkenheid en inzet maken dagelijks het verschil.

Sterke partners

Voor de uitvoering van de werken doen wij een beroep op streng geselecteerde onderaannemers. Van ruwbouw tot afwerking. Van domotica tot maatmeubilair. Voor elke specialiteit hebben we verschillende partners en in functie van uw wensen en budget schakelen wij de juiste partij in. Dankzij ons netwerk vatten we bouwprojecten in vertrouwen aan en halen we deadlines binnen budget. Steeds met de betere kwaliteit.

Zinder is thuis in Ieper en aan de Kust

Bjorn en Tom hebben 20 jaar ervaring in de bouw- en interieurwereld. Na een eerste samenwerking in 2015 richtten ze samen Zinder op in 2018. 

Sinds begin 2022 is Zinder gehuisvest in een nieuw kantoorgebouw. Een nieuwbouw die past bij onze ambities en een aangename en warme werkplek vormt voor onze medewerkers. Zin om langs te komen? U bent steeds welkom in de Tulpenlaan 63 te Ieper.

Sinds juni 2024 bent u ook van harte welkom in ons satellietkantoor op de Robert Orlentpromenade 25, te Nieuwpoort. Je weet wel, dat is langs de havengeul die loopt van Nieuwpoort-Stad naar Nieuwpoort-Bad. Juist ja, mét zicht op de jachthaven.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.