Woonkamer met TV en haard in een realisatie van Zinder.

(Ver-) Bouw- of renovatieplannen? Die realiseren wij voor u!

Zinder is een team van interieur- en bouwspecialisten dat woonwensen vertaalt naar een visueel aantrekkelijke en bouwtechnisch sterke realisatie. Wij nemen uw project toegewijd in handen vanaf de eerste schets. We waken over de planning en houden de touwtjes strak in handen door te werken met streng geselecteerde aannemers. Zo halen we de afgesproken deadline en garanderen we de afgesproken projectprijs.

Kennismaking

Elk succes begint met een goed gesprek. Bjorn of Tom nemen de tijd om de verwachtingen en bouwplannen te bespreken. Door te luisteren en actief mee te denken gaan we op zoek naar wat u echt wilt. Bij ons zit u trouwens meteen met een interieurarchitect en/of een bouwcoördinator aan tafel. Dat levert gegarandeerd zinderende ideeën op die helpen om knopen door te hakken. Samen brengen we conceptuele verwachtingen in lijn met bouwtechnische aspecten en het budget.

advies

Geen beter gevoel dan die eerste schets op papier zetten. Toch gaat onze ontwerpfase veel verder dan dat. We zetten de resultaten van het kennismakingsgesprek om in een effectief ontwerp, kiezen materialen en staan stil bij de uitvoering. Ons ontwerp steunt op een technische analyse. Het ontwerpproces én de technische analyse resulteren in een concrete, gegarandeerde en transparante offerte. Zo overstijgen we de ‘schets’ en vermijden we verrassingen tijdens de uitvoering of op vlak van budget. Dit leidt tot mooie resultaten. En dat is waar Zinder voor staat.

Bouwen: boots on the ground!

Zinder regelt alles voor u. We sturen de verschillende aannemers aan, coördineren de bouwwerken en volgen ze op. Dit betekent dat wij de geleverde werken controleren op kwaliteit. En dat binnen het voorgestelde budget en de voorziene planning. Een bouwproject zonder zorgen: daar tekent u voor bij Zinder.

afwerking op maat

Tijdens de bouwwerken ziet u het project groeien. Met een afwerking op maat gaan wij daarin zo ver als u wenst. Enkel pleisteren en vloeren? Prima. Meteen volledig afwerken met meubilair op maat, schilderen, raamdecoratie, verlichting, ... graag nemen wij ook dat stuk van het bouwproject op ons. Sleutel-op-de-deur betekent voor ons afwerking op maat. Zo kan u meteen 100% genieten van het droominterieur.

af = helemaal af

Wij leveren elk bouw- of renovatieproject volledig afgewerkt op:

  • Met afwerking op maat
  • Stipt volgens afgesproken planning
  • Een gegarandeerde prijs: factuur = offerte

Pas als alles helemaal afgewerkt is, trekken wij de deur achter ons dicht.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.