Stavele

Ga terug

Een nieuwbouw als bekroning van een mooie carrière

Ria en Luc laten straks hun landbouwbedrijf over aan hun jongste zoon, maar ze wilden wel in de buurt blijven wonen. Een nieuwbouw tegenover de hoeve bood de ideale oplossing.

From scratch

Zinder startte werkelijk van een blanco blad. Na de verkennende gesprekken stelden we de klant een budget, een planning, een ontwerp en een architect voor. In samenspraak met die architect startte onze interne studiedienst het project op. Het is belangrijk in deze fase dat alle puzzelstukken samenvallen. Na een grondige analyse keurde de klant de offerte goed en kregen we een go.

Het wachten op de bouwvergunning liet ons toe om de planning te optimaliseren. Toen de vergunning in de bus viel, waren alle bouwmaterialen voorhanden en stonden onze medewerkers klaar om meteen in rechte lijn naar de oplevering toe te werken.

aantrekkelijke 3D-beelden maakten de plannen tastbaar

Onder het waakzame oog van de bouwheer

Tussen het verzorgen van het vee en het bewerken van de akkers kwam de klant graag een kijkje nemen op de werf. Daarvoor hoefde hij dan ook maar de straat over te steken. Inmiddels wonen Ria en Luc in hun nieuwe woonst. Hij voelt zich 40 jaar jonger en zal dus nog vele jaren kunnen genieten van zijn prachtige investering.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.