Westvleteren

Ga terug

Hoeve krijgt respectvolle facelift

Deze hoeve, hoewel erg charmant, was toe aan een modernisering. Keuken en badkamer werden opgefrist en de leefruimte werd geherwaardeerd met een hedendaagse toets. Dit alles met respect voor het authentieke karakter van de hoeve, tevens het ouderlijk huis van de eigenaar.

Klanten die bij ons aankloppen via mond-tot-mondreclame: daarvoor doen we het.

S. & J. klopten bij ons aan nadat Tom en Bjorn de uitbouw bij de zus van de klant hadden gerealiseerd. Het koppel heeft nog steeds wat vee op de boerderij, maar oefent zelf de boerenstiel niet meer uit. Ze waren vooral op zoek naar een alles-in-1-bouwbedrijf om hen te helpen om hun bouwplannen te realiseren zonder afbreuk te doen aan de nostalgie van de woning.

3D-studie maakte de plannen tastbaar

Om S. & J. een duidelijk beeld te geven van hoe hun hoeve er na de verbouwing kon uitzien, maakten we een 3D-studie van de ruimtes. 3D-beelden maakten de keuken en badkamer tastbaar. Looplijnen werden duidelijk. Kleuren en materialen kregen vorm. Dit hielp hen om beslissingen te nemen en gaf hen vertrouwen in het eindresultaat. 

Een beetje 'kamperen'...

S. & J. bleven met zoon en dochter op de site wonen tijdens de werkzaamheden. Dat is natuurlijk altijd een beetje een uitdaging, maar met wat organisatie lukt dat wel. Onze medewerkers werden er steevast getrakteerd op een kop koffie. Ook de kids vonden het altijd spannend. Meer dan eens kwamen ze langs om te zien wat we nu weer gingen uitspoken.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.