Gullegem

Ga terug

Make-over van tandartspraktijk

Dochter nam tandartspraktijk van vader over en een nieuwe generatie brengt een nieuwe wind. Een nieuwe inkomhal, een ontvangstbalie, de uitbreiding van twee naar drie nieuwe praktijkruimtes, een grotere wachtruimte en een keuken vormen nu een gloednieuwe tandartspraktijk.

Gaatjes boren tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing moest minstens één van de praktijkruimtes in gebruik blijven. Wij stelden de klant een bouwproject voor in twee fases. Tijdens de eerste fase van ongeveer zes weken realiseerden we een volledig nieuwe praktijkruimte in de oude privévertrekken van het pand. Eens de nieuwe ruimte in gebruik was, startten we de tweede fase. We stripten de twee bestaande praktijkruimtes om ze te vernieuwen. We creërden een nieuwe inkomzone en integreerden de dubbele garage in het concept als balie, wachtruimte en doorgang naar alle praktijkruimtes. Deze tweede fase nam ongeveer twee maand in beslag: van afbraakwerken tot schilderwerken en installatie van het maatwerkmeubilair.

Van ontwerp...

Even terug naar het begin. In samenspraak met de architect hebben we het ontwerp verfijnd. Met 3D-visuals gaven we de klant een duidelijk beeld van hoe het er ging uitzien. Dit leidde tot een gedetailleerde offerte met alle meer- en minprijzen volgens de keuze van de klant.

...tot realisatie

Deadline gehaald! En dat zonder de praktijk te sluiten. Dergelijk project heeft alleen kans tot slagen met de juiste mensen op de juiste plaats. De architect, onze selectief gekozen aannemers, onze eigen enthousiaste projectcoördinatoren & interieurarchitecten loodsten dit project naar de vooropgestelde opleveringsdatum.

Doorblader ons magazine

Benieuwd naar wat Zinder voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en download ons magazine om ons nog beter te leren kennen. U ontvangt het magazine bovendien in uw mailbox.